Fast frakt 79
Fri frakt over 1300
Lynrask levering
Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-
Fast frakt 79 | Fri frakt over 1300 | Lynrask levering

Naturlig voks av olivenolje

Vegetabilsk voks fra olivenolje i kosmetisk kvalitet. Dette er en grunnleggende ingrediens for å lage hjemmelagd kosemetikk. Voksen smelter lett fra ca 54 grader og gir en myk, og behagelig tekstur. Vegetabilsk voks trenger rakt inn i huden, i tillegg til å virke nærende grunnet fettsyrene i olivenoljen. 

 
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)
Produktet du valgte er lagt i handlekurven