ØKOLOGISK NETTBUTIKK

BeeOrganic AS er en økologisk nettbutikk med sterk fokus på miljø, bærekraft og rettferdig handel. Vi håper å kunne være det lille, vennlige dyttet du trenger for å ta steget mot en mer miljøvennlig og grønn hverdag, med mindre plast og mindre kunstige stoffer.  

BeeOrganic tilbyr gode alternativer til plastflasker og plastmatbokser, så vi har et solid utvalg i matbokser og drikkeflasker i glass og rustfritt stål. Av stålbokser har vi tette og lekkasjefrie bokser uten deler i plast fra Onyx Containers. Disse kommer i alle størrelser fra 44 ml til 20 liter, og er en bestselger. Vi har stålmatbokser i flere størrelser, og vi har glassbeholdere med stållokk. Heller ikke disse har deler i plast. Onyx gjør det lett å velge plastfritt.

Bee's Wrap og Wrappa Reusable Food Wraps er et spennende og plastfritt alternativ til plast, og noe vi selger veldig mye av. Det er et bomullsstoff innsatt med økologisk bivoks, økologisk jojobaolje og treharpiks. Vi har også en vagansk variant som er innsatt med to typer økologisk plantevoks . Voksarkene brukes på samme måte som man ville brukt plastfilm, plastpose og aluminiumsfolie.

Vi har også et stort sortiment av økologiske bomullsprodukter til kjøkken og bad, som gjenbrukbare bomullspads,  håndklær og kluter. For en miljøvennlig, zero waste menstruasjon kan vi tilby tøybind i økologisk bomull fra Hannahpads og ImseVImse,  og menskopp i medisinsk silikon som et alternativ til tamponger og bind man kaster i søpla etter bruk. Menskoppene er fra Gaia Cup og Lunette Cup.

I nettbutikken vår kan vi nå tilby et sortiment av økologiske og lokalproduserte, håndlagde såper fra Grims Have. I samme merke har vi blant annet også ringblomstsalve, grobladsalve, ansiktsolje med rose og barbersåpe.

Kundemassen vår er i stor grad er opptatt av det samme som oss, og fra dem henter vi masse inspirasjon og lærer stadig noe nytt.  Har du noe på hjertet som du vil dele med oss, eller har du tips og ønsker til produkter du savner og mener vi bør ha, har vi veldig lyst til å høre fra deg! :)

BeeOrganic fører følgende merker: Klean Kanteen, LunchBots, HydroFlask, Tierra Verde, Tierra Organica, Hannahpad, ImseVimse, Onyx Containers, Bee's Wrap, Wrappa Reusable Food Wraps, Soulbottles, Brush With Bamboo, If You Care, Hevea Planet, Greenfibres, The Organic Company, Big Dipper Wax Works, Gaia Cup, Lunette Cup, Turtle Bags, Ecobags, Stream Straws, Simply Straws, Weck hermetiseringsglass, 

 

 

 

 

 BeeOrganic AS er et norsk selskap, og ble stiftet høsten 2014. Vi har kontor og besøksadresse i Songdalen kommune.

Post-og fakturaadresse:

BeeOrganic AS, Svalåskjerran 15, 4645 Nodeland

 post@beeorganic.no

 

 

              

 

 

BeeOrganic AS © 2017 | Powered by Butikkpikene