Fast frakt 90 -
Fri frakt over 1100 -
Lynrask levering
Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Fast frakt 90 | Fri frakt over 1100 | Lynrask levering
OPPSKRIFTER

Vegansk snickers

Vi har funnet en himmelsk god oppskrift på en melkefri og vegansk snickersbar. Oppskriften er enklere enn den ser ut som, og er delt opp i enkle, beskrivende steg-for-steg. Når du først har smakt på resultatet kommer du garantert til å lage disse igjen! Magisk gode, rett og slett!

Oppskriften har vi hentet fra bloggen "judiliciousandnutritions" og gir deg ca. 8 snickersbarer, avhengig av størrelse. Følg stegene og lag verdens beste snickersbar! Trenger du silikonformer finner du ulike i nettbutikken. Ønsker du å klikke deg hjem ingrediensene i oppskriften hos trykker du på den blå markøren, som vil ta deg direkte til nettbutikken.

STEG 1: Lag en base med dadler og peanøttsmør med ingrediensene nedenfor. Du kan bruke en blender eller foodprosessor for å kverne dadlene til en masse. Tilsett de øvrige ingrediensene når dadlene er kvernet:

Peanøttbase - du trenger:

140 g dadler (bløtlegges 10 minutter. Tørk av vann før du begynner å kverne dadlene)
3 ss peanøttsmør
1 ss maple sirup
5-6 ss havremelk
En klype salt

 

STEG 2: Kvern havregryn til fint mel og tilsett en fjerdedel av peanøttbasen som du laget ovenfor. Bland godt sammen. Bruk hendene eller en skje til å kna mel og peanøttbasen sammen.

Melbase - du trenger:

60 gram havregryn
1/4 peanøttbase (steg 1)

 

STEG 3: Press melbasen lett ned i en silikonform eller en rektangulær form med bakepapir i bunnen. Deretter topper du med peanøttbasen, ca en toppet teskje per silikonform. Bruker du en form smører du hele blandingen ut. Deretter tar du ca 90 gram peanøtter som helles på toppen og presses lett ned i formen. Sett formen/silikonformen i frysen i minst 2 timer.

 

STEG 4: Når barene har stått i frysen i ca 2 timer tas de ut av silikonformene. Har du brukt en form kan du dele opp snickersbaren i mindre biter, ca 12 cm x 4 cm, avhengig av hvor store biter du ønsker. Du smelter deretter sjokolade og kokosolje til en flytende blanding, som skal brukes til topping. Bruk gjerne vannbad for smelting. Bruk to gafler og dypp hver snickersbar i den flytende sjokoladeblandingen. Legg deretter barene på et lite fat med bakepapir og avkjøl i ca 30 minutter i frys eller kjøleskap.

Sjokoladebase - du trenger:

120 gram sjokolade, gjerne 85-90% sjokolade og 1 ts kokosnøttolje

Nå er snickersbaren ferdig og du kan virkelig NYTE smaken av en myk og cruncy snickers! Vi oppbevarer barene i en stålboks fra Beeorganic med tett lokk i kjøleskapet.

Håper det smaker!